3. nov. 2010

Citron Cupcakes

Skønne citron cupcakes. Opskriften er fundet her. Marshmallow fluff kan købes i Superbest eller på denne side.  Et alternativ til Philadelphia Fluff kan du finde her.

Citron Cupcakes 
24 stk.
330 g smør, 7 1/2 dl mel, 1 tsk. bagepulver, 1/2 tsk. salt,
1/2 tsk. natron, 5 dl sukker, 5 æg, 2 tsk vanille essens,
4 spsk. citronsaft, reven skal af  2 citroner (økologisk),
2 1/2 dl kærnemælk

Ovnen forvarmes til 190 grader og 24 forme sættes i muffins bradepanderne.

Sukkeret røres sammen med smørret (stuetemperatur) til det er hvidt og luftigt. Det kan tage helt op til 4-5 minutter men er vigtigt. Æggene tilsættes et af gangen. Citronsaft og skal tilsættes dejen sammen med vanille essensen. Mel, bagepulver, salt og natron sigtes sammen. Denne blanding tilsættes æggeblandingen skiftevis med kærnemælken under ikke for høj røre hastighed. 

Formene fyldes næsten til kanten da kagerne ikke hæver så meget. Bages midt i ovnen omkring 25 minutter. Pas på at de ikke får for meget.

Topping:
Philadelphia Fluff
3 dl Philadelphia flødeost røres sammen med 3 dl Marshmallow fluff.
Sprøjt eller smør fluffet over kagerne