25. maj 2011

Israelsk Chokolade Kage




Her er opskriften på chokoladekagen over alle chokoladekager!  Jeg har bagt den i mange år og den er altid et hit. Det tager få minutter at røre den sammen og glasuren er også let. Ingredienserne har man næsten altid i huset. MEN husk nu at det er 5 spsk. færdiglavet kaffe så I ikke gør som min veninde der fik opskriften og senere ringede. Hun mente ikke at min kage smagte SÅ meget af kaffe. Hun havde brugt 5 spsk. nescafe pulver ;-) Kagen smager faktisk slet ikke af kaffe.


Israelsk Chokolade Kage 
3 æg, 3 dl sukker, 175 g smeltet smør, 2 spsk. cacao, 3 dl mel, 3 tsk. bagepulver, 3/4 dl varmt vand, 3/4 dl mælk
Æg og sukker røres sammen til blandingen er lys og skummende. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen hældes i en smurt bageform ca. 25x30 cm.

Bages midt i ovenen ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Glasur: 5 spsk. færdiglavet kaffe, 100 g smør, 2 spsk. cacao, 1 - 1 1/d dl flormelis, lidt vanille

Alle ingredienserne til glasuren koges sammen over mellem varme. Kommes over den varme kage lige efter den er taget ud af ovnen.

post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...