10. dec. 2014

Gulerod/cashew pålæg

Her kommer opskriften på det mest fantastiske gulrods og cashew pålæg. Tænker mange mangler lidt nye ideer til pålæg. Det smager simpelthen så skønt og friskt og er helt uden fedtstoffer! Har lagt mærke til at frisk koriander kan være lidt svært at finde i Danmark så brug evt. bredbladet persille istedet. Og så er det vegansk ;-)
P1050173

4 gulerødder
1.5 dl (ca. 1/2 kop) usaltede cashewnødder
2 spsk. tehina
1 bundt frisk koriander (alt efter smag)
Saften fra 1 citron
1/2 tsk. salt

Cashewnødderne lægges i blød i et par timer evt. mere. Vandet hældes derefter fra. Først blendes gulerødderne og derefter tilsættes resten af ingredienserne. Blendes til massen er en ensartet masse. Og voila mere er der ikke i det. Opbevares i køleskabet i 3-4 dage!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar