12. okt. 2015

Mexicansk quinoa

Opskriften på denne lækre quinoa er lige så let som som den one pot pasta jeg lagde op for ikke længe siden. Elsker quinoa som her er i en perfekt kombination med chili, tomat og bønner! Tit skal folk lige lære hvordan man koger quinoa men i denne ret kan det ikke gå galt.

 

P1060861

 

1 spsk. olivenolie

2 fed presset hvidløg

2.5 dl quinoa

2.5 dl grøntsagsbouillion evt. hønse

1 lille stærk grøn chili (evt. mindre) hakket fint

1 dåse kidney eller sorte bønner

1 dåse hakkede tomater

2.5 dl majs

1 tsk. tørret chili

Salt og peber

Saften af 1 citron

Evt.1 avokado skåret i små tern

2 spsk. frisk hakket koriander

 

Den grønne chili steges kort i en dyb pande i olien sammen med hvidløget. Quinoaen skylles grundigt i en sigte. Quinoaen og de resterende ingredienser tilsættes. Bringes kort i kog derefter skrues der ned til lav varme og retten koger under låg ved svag varme i ca. 25 minutter. Citronsaft, koriander og avokado tilsættes og retten er færdig.

 

post signature

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...